Siptune

.    oh I wonder what you are Ambinet Interpain

Uutisia ja tiedotteitaTiedotteet mykyisin parhaiten seurattavissa Antun Twitterissä

sekä Facebookissa Siptunen sivulla ja 5G Suomi -ryhmässäVanhemmat uutiset:

6.5.09 - Siptunelle Rating Alfa AA+

Ensimmäisen, lievästi tappiollisen tilikauden 2007 jälkeen Siptune on vakiinnuttanut liiketomintansa ja tuloksensa hyvälle tasolle. Vuoden 2008 tilinpäätöstietoihin perustuen Siptunen Alfa-luokitus nousi erinomaiseen luokkaan AA+.

14.5.08 - Uusi antennivalmistaja Suomen
langattoman laajakaistan antennimarkkinoille

CSG Networks ja Siptune ovat sopineet mobiili- ja @450-verkon antennituotteiden maahantuonnista Suomeen. Uudet tuotteet täydentävät olemassa olevaa antennivalikoimaa erityisesti 450 MHz-tuotteiden osalta.

> Lue lisää
> Lue tiedote (pdf)

8.5.08 - Avoin "mokkulareititin"
mullistaa mobiililaajakaistan mahdollisuudet

Siptune on tuonut markkinoille open-source-pohjaisen 3G-WLAN-reitittimen, joka tuo uusia mahdollisuuksia nopeasti lisääntyvään mobiililaajakaistan käyttöön. Ratkaisussa suosittu Asus WL-500g Premium on varustettu avoimella firmware-ohjelmistolla.

> Lue lisää

3.5.2008 - Meraki Pro langaton verkko Kuntoutuskeskus Petreaan

Kuntoutuskeskus Petrea on ottanut huhtikuussa käyttöön Siptunen toimittaman Meraki Mesh-langattoman verkon. Meraki Pro järjestelmällä Petrea pystyy tarjoamaan kattavan ja turvallisen langattoman internet-yhteyden avulla asiakkaiden ja henkilökunnan käyttöön minimoiduin laite- ja käyttöönottokustannuksin.

> Lue lisää

1.12.2007 - Uudet Topcom Skype-puhelimet Prismasta

Ensimmäisenä jälleenmyyjänä Suomessa Riihimäen Prisma-tavaratalo on ottanut valikoimaansa Topcomin uudet, tietokoneesta täysin riippumattomat Skype-puhelimet. Nämä edistykselliset puhelimet sopivat hyvin uuden Prisman edistykselliseen viihde-elektroniikkatuotteiden valikoimaan, ja kysynnän mukaan saatavuutta laajennetaan muuallekin Suomeen.

> Lue lisää Skype-puhelimista

26.11.2007 - Hausjärven Niklandiaan Suomen ensimmäinen Meraki langaton verkko

Siptune toteuttaa Hausjärven Niklandian mökkialueelle Suomen ensimmäisen asiakkaille tarkoitetun Meraki Wi-Fi-verkon.

Mesh-teknologiaan perustuvan langattoman järjestelmän asennustyöt on jo aloitettu, ja verkko tulee kattamaan kevääseen 2008 mennessä koko Niklandian usean hehtaarin alueen ulko- ja sisätilat.

Merakin edullinen laitteisto, uusin Mesh-verkkotekniikka ja ilmainen verkonhallinta mahdollistavat Niklandialle erittäin edullisen, avaimet käteen-ratkaisun, verkon käytön ja ylläpidon. Laadukas ja ilmainen langaton internet-yhteys täydentää osaltaan Niklandian loma-, elämys- ja kokousvierailleen tarjoamia monipuolisia palveluja.

Lisätietoja:
> Meraki WLAN-verkkoratkaisu
> Hausjärven Niklandia

8.11.2007 - Siptune Honka-messuilla Järvenpäässä 10.11.07

Siptune esittelee 10.11.07 Honka-messuilla Järvenpään hirsikylässä langattoman laajakaistan toteutusta kesämökille matkapuhelinverkon avulla ja sen tuomia uusia mahdollisuuksia. Siptunen osastona toimii näyttelyalueen Valtteri-mökki.

Lisäksi Siptune toteuttaa näyttelyalueelle ilmaisen langattoman verkon messuvieraiden käyttöön. WLAN-verkko on toteutettu uudella Mesh-verkkotekniikalla

> Lisätietoa Järvenpään näyttelyalueesta

3.10.2007 - Poynting Antennas avaa toimiston Eurooppaan

Aiemmin Etelä-Afrikasta käsin toiminut antenniratkaisujen kehittäjä Poynting Antennas panostaa lisää Euroopan markkinoihin avaamalla toimiston Saksaan.

Euroopan toimiston avaamisen ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden langattomiin tarpeisiin entistäkin paremmin ja nopeammin myös Suomessa.

> Lue lehdistötiedote

6.9.2007 - Poynting Antennas maahantuonti Siptunelle

Siptune Oy on aloittanut Poynting Antennas Ltd:n antennituotteiden maahantuonnin Suomeen.

Poynting antennas valmistaa edistyksellisiä antenniratkaisuja matkapuhelin- ja WLAN-verkkoihin. Ensimmäisenä tuoteryhmänä saataville tulevat 3G-lisäantennit ja kytkentäyksiköt.

> Lue lisää

> Lehdistötiedote

11.7.2007 - Uusi Power over Ethernet-ratkaisu Siptunelta

Siptune Oy on kehittänyt ja tuonut myyntiin uuden Power over Ethernet (PoE)-ratkaisun, joka kantaa nimeä PoE-S. (Power over Ethernet Simplified)

Uusi PoE-S on kilpaileviin tuotteisiin verrattuna erittäin kompakti, edullinen ja moniin laitemerkkeihin sopiva virransyöttöratkaisu. Edullisen hankintahinnan lisäksi kokonaiskustannuksia pienentää laitteen oman virtalähteen käyttömahdollisuus ja sekä PoE-injektoriin että -splitteriin integroitu Ethernet-kaapeli dataliitännän kytkemistä varten.

> Lue lisää.

9.7.2007 - Hyödyllisyysmallisuoja Wi-Focuserille

Patentti- ja rekisterihallitus on myöntänyt hyödyllisyysmallioikeuden (PRH No 7480) Siptunen kehittämälle Wi-Focuser WLAN-suuntaimelle.

Muutaman myyntikuukauden aikana Wi-Focuser on löytänyt paikkansa WLAN-verkon laadun ja kantavuuden parantajana jo sadoissa Suomalaisissa kodeissa ja yrityksissä.

20.3.2007 - Topcom:ilta PC:stä riippumaton Skype-pöytäpuhelin

Topcom ja Skype esittelivät täysin uudenlaisen Skype pöytäpuhelimen. Webt@lker 5000 tulee myyntiin huhtikuussa 2007.

> Topcom uutiset

5.1.2007 - Wi-Focuser myyntiin

Siptune Oy:n oma innovaatio, Wi-Focuser WLAN-suuntain tuli markkinoille. Alla kaksi artikkelia alan lehdistä.

> Digitoday 5.1.07
> Tekniikka & Talous 12.1.07