Poynting antennit - Uusi ulottuvuus


Uusilla Poynting antenniratkaisuilla parannat 3G- ja WLAN- ja pian myös WiMAX-yhteyksien ulottuvuuden ja nopeuden uudelle tasolle. Enää ei ole tarvetta tinkiä nopeasta ja edullisesta yhteydestä taajaman ulkopuolellakaan.


Poynting Antennas
Poynting antennit


3G-suunta-antennit ulkokäyttöön

Sekä GSM- että 3G-taajuuksilla toimivat, Suomenkin sääoloihin soveltuvat suunta-antennit tuovat 3G-yhteyden taajaman ulkopuolellekin. Esimerkiksi 11 dBi vahvistus tarkoittaa lähes nelinkertaiseksi kasvavaa kantamaa, joten kiinteähintaisella 3G-datapaketilla tällainen ratkaisu tarjoaa nopean ja edullisen yhteyden myös tähän saakka liian syrjässä olleille alueille.

Poynting 11 dBi suunta-antenni
11 dBi suunta-antenni GSM- ja 3G-verkkoon


3G-antennit liikkuvaan käyttöön

Lisäantennilla esimerkiksi ikkunan lähellä tai ajoneuvon katolla saat lisänopeutta langattomaan laajakaistaan kodin tai toimiston lisäksi myös matkoilla. 3G-kortin sisäiseen antenniin verrattuna herkkyys paranee selvästi.

Poynting GSM/3G-antennit liikkuvaan käyttöön
GSM/3G-antennit liikkuvaan käyttöön


Lisäantenniadapteri "Mokkulaan" tai matkapuhelimeen

Uudella induktiivisella lisäantennin kytkentäyksiköllä on mahdollista kytkeä puhelimeen tai USB-3G-modeemiin 3G antenni ilman antenniliitintäkin. Näin saat nopean ja kantavan yhteyden myös modeemeilla, joissa ei ole lisäantenniliitäntää, eikä kesämökilläkään enää tarvitse hoitaa puheluita laiturin kärjestä, vaan mukavasti takan äärestä.

Uusia adaptereita myös tiettyihin USB-dongle-tyyppisiin 3G-modeemeihin on jo saatavilla.

Poynting induktiivinen kytkentäyksikkö
Liittimetön kytkentäyksikkö


Pigtails - "sianhännät" ja jatkokaapelit

Poynting valmistaa myös laadukkaat pigtail-sovitinkaapelit eri valmistajien langattomien verkkotuotteiden liittämiseksi yhteen. Näillä sianhännillä pystyt kytkemään tehokkaamman antennin antenniliittimellä varustettuun 3G-modeemiisi. Sovitinkaapeleita on saatavilla esimerkiksi Option-, Huawei-, Sierra- ja Novatel-modeemeihin.

Samaa huippulaatua olevat jatkokaapelit auttavat antennin sijoituksessa kauemmas käyttöpaikasta.

WiMAX

Myös WiMAX-antenniratkaisujen tuotekehitys on jo toiminnassa, ja ensimmäiset tuotteet valmiina. WiMAX-tuotteet tulevat valikoimaan kysynnän mukaan. Lisätietoa ja datasivuja jo saatavissa.

Poynting WiMAX-suunta-antenni
Poynting WiMAX-suunta-antenni


Lisää tulossa

Tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti, ja varastotuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti. Poynting Antennas pystyy tarjoamaan myös räätälöityjä asiakaskohtaisia tuotteita ja ratkaisuja alkaen yksittäisistä pigtail-sovitinkaapeleista suurempiin kokonaisratkaisuihin. Kerro meille tarpeestasi ja hyödy Poyntingin johtavasta antenniosaamisesta.

Lue lisää

Tarkempaa tietoa tuotteista ja ratkaisuista on luettavissa Poyntingin englanninkielisiltä internet-sivuilta.

Kattavat suomenkieliset kuvaukset mobiili laajakaista-antenneista löytyvät Siptune.com-verkkokaupan Mobiilidata-ryhmästä.

Tästä voit ladata tuotekatalogin 2007 (suuri tiedosto, 19 MB) pdf-muodossa:
Poynting Antennas 2007.

Mistä ostaa?

Poynting Antennas-tuotteiden maahantuoja Suomessa on Siptune Oy. Varastotuotteiden lisäksi kaikkia Poynting-tuotteita on saatavilla 1-2 viikon toimitusajalla.

Linkin jälleenmyyjälistaan löydät Siptunen verkkokaupasta Siptune.com

Tiedustelut / jälleenmyyjäksi?

Kysymykset tuotevalikoimasta, jälleenmyynnistä tms:
infoätsiptune.fi, puh. 019 78 3344, 040 769 6363, Skype: Siptune.